alexa-tracking
KATEGORI N icon-pencil-edit BUAT LAPAK

TERJUAL Info : Waspada penipuan buyer nigeria

Woallah, ampir aja ane kena tipu juga gan...
Nih ane Quote aja ya percakapan ane ama si penipu ini
Untung ane langsung cari info, awalnya sih ke mbah google pengen tau cara pengiriman ke nigeria lewat EMS Eh ternyata dinomor 1 langsung ketemu thread ini...

makasih ya Agan-Agan semua emoticon-Big Grin
Barang dagangan ane sih murah meriah, tapi nyesek juga kalo udah ampe dikirim, soalnya ongkir ke sana kan AJEBGILA wkwkwkw....



Quote:

From: Fatimah Muhammad [mailto:fatimah_muhammad06@yahoo.com]
Sent: Sunday, July 31, 2011 7:37 PM
To: Neka Neka Store
Subject: Re: Pesan dari teman anda iklan bagus di tokobagus.com

Ok since you only have 1pcs left in stock,kindly find out the shipping cost of the item to Nigeria and get back to me with the total cost of the item plus shipment and your bank details so that i can go to my bank for the payment.thx

________________________________________
From: Neka Neka Store <nekanekastore@yahoo.co.id>
To: 'Fatimah Muhammad' <fatimah_muhammad06@yahoo.com>
Sent: Sunday, 31 July 2011, 4:06
Subject: RE: Pesan dari teman anda iklan bagus di tokobagus.com


Thank you for your interest.

But we regret to tell you, that our stock is only one left.

Thank you
Neka Neka Store


From: Fatimah Muhammad [mailto:fatimah_muhammad06@yahoo.com]
Sent: Sunday, July 31, 2011 3:15 AM
To: Neka Neka Store
Subject: Re: Pesan dari teman anda iklan bagus di tokobagus.com

Thx for getting back to me,i currently work as a doctor here in
London,Kindly get back to me with the total cost of 3pcs and the cost of
shipping to Nigeria to my client,Here is the address:
Receivers Name;Idowu oluwasegun
Address;46 Right Health Ologun Eru,Eleyele.
City:Ibadan
State:Oyo state
Country Nigeria.
Postal Code. 20001
Phone Number:08075603049 . through EMS Express and also provide me with
the following Information;
Bank Name,
Account No;
Account Name:
Your Mobile Number:
name of item:
email address:
Total Cost + Shipment;
So that i can make payment as soon as possible at my bank scotiabank.
thx Fatimah.

________________________________________
From: Neka Neka Store <nekanekastore@yahoo.co.id>
To: fatimah_muhammad06@yahoo.com
Sent: Saturday, 30 July 2011, 7:27
Subject: RE: Pesan dari teman anda iklan bagus di tokobagus.com

Hi,

Yes still available for this item
Only 65,000 idr / pcs (nett), exclude shipment fee.

Thank you,
Neka-Neka Store


-----Original Message-----
From: info@tokobagus.com [mailto:info@tokobagus.com]
Sent: Friday, July 29, 2011 10:24 PM
To: nekanekastore@yahoo.co.id
Subject: Pesan dari teman anda iklan bagus di tokobagus.com

----------------------------------------------------------------------------
----------------------------
Klik pada link di bawah untuk memperoleh tips melakukan transaksi yang aman
di Tokobagus.com
http://www.tokobagus.com/halaman/con...78/content.asp

Find us on Facebook: http://www.facebook.com/tokobagus
Find us on Twitter: http://www.twitter.com/tokobagus
----------------------------------------------------------------------------
----------------------------

Pesan ini dikirim dari halaman:
http://perangkat-keras-komputer.toko...er/usb-hub-10-
ports-high-performance-3469608.html

----------------------------------------------------------------------------
----------------------------


Hi,I am interested to buy this item,
pls if available kindly get back to me
with your best price.thx

----------------------------------------------------------------------------
----------------------------
PENTING:
Apabila anda pengguna program mail klien (Microsoft Outlook, Thunderbird,
dll) maupun mengakses
dari webmail langsung (Gmail, Yahoo, Hotmail, dll) PASTIKAN anda klik tombol
Reply langsung sehingga
alamat email tujuan benar valid.

Atau silakan anda copy dan paste alamat pengirim berikut:
fatimah_muhammad06@yahoo.com
----------------------------------------------------------------------------
----------------------------
Pesan ini dikirim dari Tokobagus.com, tempat terbaik untuk jual beli.
http://www.tokobagus.com
----------------------------------------------------------------------------
----------------------------




ane juga dapet gan,

Hello Seller,
How are you doing? I am a Medical Doctor and also a Minister of God. i have work in Indonesia (Adi Husada Hospital Jatim, Indonesia)in 1993 to 1997 but presently working in Scotland and i want to buy it for my kid who study Agriculture in Nigeria. i will be paying through Bank to Bank transfer,so I want to let you know that the Bank is there to protect both the Buyer and the Seller interest so that the transaction can go smoothly Simple and Successful.You have nothing to worry about that because the bank will handle the transaction with Full sincerity.so get back to me with the total cost+the shipment through DHL to my kid Nigeria. so as to proceed with the payment.so get back with the below for payment

Name of Bank Holder:
Name Of Bank:
Account Number:
Price+shipment to Nigeria:
Your Email:
Your Contact Number:

I wait your reply

DrTina

Hampir aja ane ketipu gan, untung ane sempet baca dulu di kaskus. Thanks banget ya gan emoticon-Blue Guy Smile (S)
ane juga dapet gan,

Hello Seller,
How are you doing? I am a Medical Doctor and also a Minister of God. i have work in Indonesia (Adi Husada Hospital Jatim, Indonesia)in 1993 to 1997 but presently working in Scotland and i want to buy it for my kid who study Agriculture in Nigeria. i will be paying through Bank to Bank transfer,so I want to let you know that the Bank is there to protect both the Buyer and the Seller interest so that the transaction can go smoothly Simple and Successful.You have nothing to worry about that because the bank will handle the transaction with Full sincerity.so get back to me with the total cost+the shipment through DHL to my kid Nigeria. so as to proceed with the payment.so get back with the below for payment

Name of Bank Holder:
Name Of Bank:
Account Number:
Price+shipment to Nigeria:
Your Email:
Your Contact Number:

I wait your reply

DrTina

Hampir aja ane ketipu, untung ane sempet baca dulu di kaskus. Thanks banget ya gan emoticon-Blue Guy Smile (S)
ane juga dapet gan,

Hello Seller,
How are you doing? I am a Medical Doctor and also a Minister of God. i have work in Indonesia (Adi Husada Hospital Jatim, Indonesia)in 1993 to 1997 but presently working in Scotland and i want to buy it for my kid who study Agriculture in Nigeria. i will be paying through Bank to Bank transfer,so I want to let you know that the Bank is there to protect both the Buyer and the Seller interest so that the transaction can go smoothly Simple and Successful.You have nothing to worry about that because the bank will handle the transaction with Full sincerity.so get back to me with the total cost+the shipment through DHL to my kid Nigeria. so as to proceed with the payment.so get back with the below for payment

Name of Bank Holder:
Name Of Bank:
Account Number:
Price+shipment to Nigeria:
Your Email:
Your Contact Number:

I wait your reply

DrTina

Hampir aja ane ketipu, untung ane sempet baca dulu di kaskus. Thanks banget ya gan emoticon-Blue Guy Smile (S)
wah cacad orang-orang nigeria ini, saya juga hampir ketipu.
meskipun barang lom dikirim tapi udah sangat merepotkan!!!!!!!!emoticon-Marah

Kemarin ane jg dapet email kayak gitu gan,Alhamulillah ane ndak kena,nice info gan,hati2 buat yang lain ya emoticon-2 Jempol
Quote:Original Posted By agustino85
Woallah, ampir aja ane kena tipu juga gan...
Nih ane Quote aja ya percakapan ane ama si penipu ini
Untung ane langsung cari info, awalnya sih ke mbah google pengen tau cara pengiriman ke nigeria lewat EMS Eh ternyata dinomor 1 langsung ketemu thread ini...

makasih ya Agan-Agan semua emoticon-Big Grin
Barang dagangan ane sih murah meriah, tapi nyesek juga kalo udah ampe dikirim, soalnya ongkir ke sana kan AJEBGILA wkwkwkw....


ane juga dapet gan dari alamat email yg sama, isinya juga sama persis gan.
Hampir aja ketipu emoticon-Cape d... (S)
barusan ane dapat email jg, kirain buyer beneran setelah di reply kok jawabannya aneh, doctor di UK minta kirim di nigeria emoticon-Cape d... (S)

ane googling aja email fatimah_muhammad06@yahoo.com

[url] http://www.google.com/search?q=fatimah_muhammad06%40yahoo.com&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-USemoticon-Embarrassmentfficial&client=firefox-a [/url]

BOOM! ketemu ni thread, hehehe...

nice shared gan emoticon-2 Jempol biar yang lain ga kena tipu !..
profile picture
Kaskus Maniac #49
ane bantu emoticon-Sundul: biar keep up to date n gada lagi korban penipuan kayak gini emoticon-army:
ane uda 4 kali gan dapat email gituan,,
tp q abaikan,,

semua minta dikirim ke nigeria,,
bilang dikirim ke adiknya,,
ke sodaranya,,
pokoknya ada aja alasannya,,

semua dari q ngiklan di to**bag**,,
profile picture
Kaskus Addict #51
sama, kemarin dan hari ini juga dapat tuh dari Nigeria, email awal gak curiga dari tokobagus.com, setelah g balas, esok harinya (hari ini) terus pas ke 2xnya curiga berat, nah terus cek deh di google no HPnya, nemu di kaskus 0_0
terima kasih emoticon-Smilie

ini penipunya ngaku2 :

Fatimah Muhammad [mailto:fatimah_muhammad06@yahoo.com]

Thx for getting back to me,i currently work as a doctor here in
London,Kindly get back to me with the total cost of 3pcs and the cost of
shipping to Nigeria to my client,Here is the address:
Receivers Name;Idowu oluwasegun
Address;46 Right Health Ologun Eru,Eleyele.
City:Ibadan
State:Oyo state
Country Nigeria.
Postal Code. 20001
Phone Number:08075603049 . through EMS Express and also provide me with
the following Information;
Bank Name,
Account No;
Account Name:
Your Mobile Number:
name of item:
email address:
Total Cost + Shipment;
So that i can make payment as soon as possible at my bank scotiabank.
thx Fatimah.
gannnnnnnnnnnnn tolonggggg ni aku udah ngirimmmmmmmmmmm nomer rekening sama nama rekening...........




apa bahayaaaaaaaaaaa......klw dah terkirim gitu.


tolongggg cepat di balezzzzzzzzzzzzzzzzzzz
profile picture
Aktivis Kaskus #53
Quote:Original Posted By BonALung
gannnnnnnnnnnnn tolonggggg ni aku udah ngirimmmmmmmmmmm nomer rekening sama nama rekening...........




apa bahayaaaaaaaaaaa......klw dah terkirim gitu.


tolongggg cepat di balezzzzzzzzzzzzzzzzzzz


walah gan2...buru2 cancel tuh shipping..rugi ongkir gpp asal jgn barang ikut amsiong....F*CK NIGERIA
gann,,,,,,,,,,,,,,,,,,


tapi ane udah kirim nomer rekening sama nama rekening saya..
apa bahayaa....


barang belum terkirim se...
soalnya saya gag mau kalau uag belum cair ke rekening saya ....
apa bahaya itu...

mohon bnatuanya
profile picture
Aktivis Kaskus #55
Quote:Original Posted By BonALung
gann,,,,,,,,,,,,,,,,,,


tapi ane udah kirim nomer rekening sama nama rekening saya..
apa bahayaa....


barang belum terkirim se...
soalnya saya gag mau kalau uag belum cair ke rekening saya ....
apa bahaya itu...

mohon bnatuanya


wah klo itu ane kurang paham gan...
profile picture
Kaskus Addict #56
wah aneh2 aja ya penipu jaman sekarang. untung blm dikirim barangnya...
Info : Waspada penipuan buyer nigeria
profile picture
Kaskus Addict #57
emoticon-Cape d... (S) banyak penipuan...
nais info gan...kebetulan ane seller....
Wah gawat juga neh gan... Lebih WASPADA dah
Btw very good inpoh buat ane yang masih nubie neh gan
Info : Waspada penipuan buyer nigeria
Gan ane juga hampir ketipu ama ni orang yg ngaku2 dokter n minta dikirim ke kliennya di nigeria, alamat emailnya ini :
Fatimah Muhammad [mailto:fatimah_muhammad06@yahoo.com

wahh ternyata uda banyak toh yg jd korban ..
tp ane uda kirim no. rekening BCa dan nama akun bank ane .. bahaya ga ya??
asem ane baru dapet mesagge kek gitu juga barusan banget gan .
tapi tadi ane iseng search dulu di paman guugle eh ada tritnya di kaskus emoticon-I Love Kaskus (S)
ini benar" penipunya orang NIGERIA gan ?
ane seller soalnya emoticon-Add Friend (S)
nb: tape ane jual barang yg mau di beli jualnya di forum sebelah gan.

Quote:Ok thx for getting back to me,i currently work as a doctor here in
London,Kindly get back to me with the total cost of 3pcs and the cost of
shipping to Nigeria to my client,Here is the address:
Receivers Name;Idowu oluwasegun
Address;46 Right Health Ologun Eru,Eleyele.
City:Ibadan
State:Oyo state
Country Nigeria.
Postal Code. 20001
Phone Number:08075603049 . through EMS Express and also provide me with
the following Information;
Bank Name,
Account No;
Account Name:
Your Mobile Number:
name of item:
email address:
Total Cost + Shipment;
So that i can make payment as soon as possible at my bank scotiabank.
thx Fatimah.